Om os

WPresponsive.net er til dig, der interesserer dig for WordPress og webdesign. Det bliver mere og mere vigtigt, at du optimerer din hjemmeside til mobiltelefoner også i takt med Googles opdateringer, der i højere og højere grad tilgodeser mobilvenlige sites. Derfor er WPresponsive.net udviklet til at hjælpe dig med at gøre din hjemmeside mobilvenlig.

WordPress er et CMS-system, som flere og flere anvender. Grunden til WordPress’ popularitet skyldes brugervenligheden samt de utallige muligheder, som findes i form af temaer og plugins. Selvom så mange virksomheder og personer bruger WordPress til deres webdesign, er det de færreste hjemmesider, der ligner hinanden.

Det gør vi

Netop fordi der findes så mange forskellige muligheder, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Derfor finder du guides til, hvad du skal overveje, når du udvikler en hjemmeside: hvem er hjemmesiden henvendt til, hvilken information skal hjemmesiden give, hvilke funktioner skal hjemmesiden have og meget mere.

Vi guider dig gennem alle beslutningsprocesserne, så du kan optimere din hjemmeside til at overholde de gældende standarder.

I vores artikel-arkiv finder du desuden også ny viden, som relaterer sig til WordPress og webdesign. Artikel-arkivet vil løbende blive opdateret, så du altid kan være up to date.

Hvem står bag denne hjemmeside

Mediebureauet Reboot Media står bag dette medie.

Reboot Media
Østergade 15
8370 Hadsten
mail@rebootmedia.dk